ΤΑΙΝΙΕΣ - Throne of Helios
 

Ταινίες

 

Ταινίες


Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Η ταινία αυτή αποτελεί πλέον τον καλύτερο τρόπο για να γνωρίσουμε την ιστορία του νησιού μας. Οι δημιουργοί του Throne Of Helios, ετοίμασαν μια εντυπωσιακή παραγωγή ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, εμπνευσμένη καταρχήν από το Θεό Ήλιο (απ’ όπου προέκυψε και το όνομα του κέντρου ψυχαγωγίας) και φυσικά από την ιστορία της Ρόδου, σύμφωνα με θρύλους, μύθους, παραδόσεις αλλά και ιστορικά γεγονότα που αποδίδονται με τρόπο που διεγείρει τη φαντασία και καθηλώνει το θεατή. (σε αφήγηση Γρηγόρη Βαλτινού στην Ελληνική έκδοση).
Κλείσε θέση τώρα

2020


Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
12:00 - - Ο Θρόνος του Ήλιου
18:00 Ο Θρόνος του Ήλιου Ο Θρόνος του Ήλιου Ο Θρόνος του Ήλιου

Η πτώση των δεινοσαύρων (Στα Ελληνικά)


Η πτώση των Δεινοσαύρων είναι μια περιπέτεια φαντασίας που εξερευνά την προέλευση της πτήσης, της ηπειρωτικής ολίσθησης και τις γεωλογικές εποχές που προηγήθηκαν πριν την πτώση του μετεωρίτη που αφάνισε τους Δεινόσαυρους. Ελάτε να ζήσετε την προϊστορική εποχή, ποιοι ήταν οι δεινόσαυροι και να βιώσετε την πτώση του μετεωρίτη που τους εξαφάνισε.
 Διάρκεια: 45'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
11:00 - - Η πτώση των δεινοσαύρων
17:00 Η πτώση των δεινοσαύρων Η πτώση των δεινοσαύρων -

Toy Story 4 (Στα Ελληνικά)


Η παλιοπαρέα επιστρέφει, με νέες προσθήκες, για το σίκουελ της κλασικής ταινίας της Pixar. Η ιστορία του νέου «Toy Story» βρίσκει τα αγαπημένα παιχνίδια οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του «Toy Story 3», με τους Γούντι και Μπαζ να υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Μπόνι, συμπεριλαμβανομένου του Φόρκι, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι. Κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο, μέχρι τη στιγμή που μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνει ο πρωταγωνιστής μιας περιπέτειας από δω στην αιωνιότητα και ακόμη παραπέρα...
 Διάρκεια: 100'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Κυριακή
12:00 Τoy Story 4

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών : Lion King (Στα Ελληνικά)


Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται.
 Διάρκεια: 118'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Κυριακή
16:00 Lion King

Under the Sea


Μια υποβρύχια ματιά στις ποικίλες παράκτιες περιοχές της Νότιας Αυστραλίας, της Νέας Γουινέας και τις περιοχές του Ινδο-Ειρηνικού Ωκεανού και τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη στους ωκεανούς. Μια ταινία που ήταν υποψήφια για το καλύτερο ντοκιμαντέρ και την καλύτερη μουσική σε ντοκιμαντέρ.
 Διάρκεια: 45'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
19:00 Under the Sea Under the Sea -

Παγκόσμιος Κίνδυνος : Geostorm


Μετά από μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή. Όμως μετά από δύο χρόνια ομαλής λειτουργίας, το σύστημα που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη αρχίζει να «επιτίθεται» στο κλίμα. Ο ειδικός επιστήμονας και πρώην αστροναύτης Jake Lawson (Gerard Butler), με τη βοήθεια του αδελφού του, Max (Jim Sturgess), θα αναλάβουν να λύσουν το πρόβλημα του δικτύου δορυφόρων. Μόνο που θα πρέπει να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια επικών διαστάσεων καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.
 Διάρκεια: 109'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Σάββατο
20:00 Geostorm

Βλέπω το Θάνατο σου 5


Μια ομάδα εργαζομένων ξεκινά ένα ταξίδι με λεωφορείο. Την στιγμή που βρίσκονται σε μια εναέρια γέφυρα ο Σαμ έχει ένα κακό προαίσθημα και σώζει έτσι μερικούς από τους επιβάτες από βέβαιη σφαγή. Αλλά δεν μπορείς να ξεγελάσεις το θάνατο. Ή μήπως μπορείς;
 Διάρκεια: 1 ώρα και 32'

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 22410 76850

2020


Παρασκευή
20:00 Βλέπω το Θάνατο σου 5

THE RHODES RACE


Ανεβείτε στο άρμα, καλπάστε με τα άλογα σας εναντίον των θεών του Ολύμπου, νιώστε την αδρεναλίνη και η νίκη είναι στα χέρια σας!!!
Κλείσε θέση τώρα

2020


Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
12:20 - - Rhodes Race
18:20 Rhodes Race Rhodes Race Rhodes Race